Lördag och söndag i storstan…

Hon: intensivt kortbesök i stan. Började med födelsedagsmiddag hos son, sen födelsedagslunch med annan son, snabb drink med Pelle och Petra. Klippt håret hos bästa Carley, lämnat in älsklingsbrillor på lagning hos Stureplansoptikern och promenerat med kompisarna Malin och Gunnar till resans egentliga mål, SÖS, för Peppes årliga kontroll.

Trevligt umgänge på vägen till SÖS…
Framme! ”Vi väntar tills du är klar Peppe, då hinner vi umgås lite till”

Och middag med kontorets dreamteam inne i Chambre Separee på Sturehof. Kändes bra med tanke på att vi nog egentligen bara borde ha stannat på vårt hotellrum.

Som tur var hade vi vår egen Paparazzi med, för bilder har vi inte hunnit med att ta. Tack Bengt!!

”Kontorets” dreamteam återförenat på brottsplatsen. Jag, Bomme, Kinna, Peppe, Anders, Kristy och Mia. Bengt bakom kameran.
… strategisk placering…
Kinna och skaldjuren
Dags att gå hem…

Och så förstås, hurra för Joe och Kamala! Och Expressen för bästa löpet…

Han: Inte mycket att tillägga. Utom att vi länge undrade var den omtalade guldbron låg som alla talat om och kungen invigde. Insåg så småningom att vi stod mitt på den och det var inte mycket att skryta över.

Hon fotar senaste turistattraktionen, inte.

Dessutom insåg vi att det blir jul igen i huvudstaden – Jan Stenbecks klassiska julgran får snart kvistar:

Och Sturehof är Sturehof. Två luncher och en middag hann vi med. Och coranan till trots, känt folk dyker alltid upp. Jag tar en bild på födelsedagsbarnen Erik & Amanda och upptäcker efteråt att i bakgrunden firade även Hotellkungen Petter Stordalen och hans nya tjej.

…och trots allt annat (tittade in i min ateljé, en trevlig fika med Pelle Sturen & Petra på Brillo, handla färgpatroner på Clas Ohlson, äta två långfrukostar på hotell Sparrow mm) hann jag se mig mätt på det amerikanska presidentvalet. Alla tror vi oss veta hur det gick och hur det än går hoppas vi att clowneriet bli en tragikomisk parantes i historien. Känner mig tämligen trött även på CNN, ser fram emot att komma hem och läsa om att någon i fyllan och villan kört på en vägskylt i Gökalund igen.

Hemlängtan… i väntan på tåget mot Kalmar!

Hon: Hann med att fynda lite blandad färdlektyr på Pocketshop innan tåget skulle gå. F ser man ju fram emot att läsa med skräckblandad förtjusning… uppföljaren till Djävulen bär Prada hoppas jag inte jag växt ifrån 🙂

Gott och blandat

Snart är vi hemma kissarna. Fast vet ni haft det toppen i extramatte Ancys fina omvårdnad. Och så glad för bilderna vi fått på de små älsklingarna under tiden vi var i Stockholm. Lugnar en alltid lika orolig matte 😉

”Jag vill gärna kela lite med dig extramatte”

Publicerat av

2 reaktioner till “Lördag och söndag i storstan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s