Torsdag: alltså, så här låter sommar…

Slå på ljudet, höj!!!

Hon: äntligen fick vi också sommar. Klockan är 10.00 och det är fortfarande bleke. Och varmt, lagom som det blir här, 19.1 gr. Det var det vid 22.00 igårkväll också. Man kan bara inte gå in. Tomaterna får äntligen lite omvårdnad. Perfekt syssla efter middagen.

Älskar framförallt ljuden, tuffande båtar, måsar, bin… nä nu måste jag ut och njuta, innan det börjar blåsa och ljuden dränks av vinden, som jag i.o.f också vanligtvis gillar. I lagom dos 😉

Ps. Ja jag vet, det blir lite enahanda, men man kan inte lyssna för mycket på detta. Eller se sig mätt på denna utsikten, tycker jag. Men missa för sjutton inte rosorna och det som händer därinne på slutet… ljudmässigt alltså. Så glöm inte ljudet!!!

Sommar!!!

Han: Inser att jag är sist på bollen. Har varit upptagen med nyheter från den stora världen. Men en nyhet är någonting som vi känner igen som en nyhet. Liksom Dagens Nyheter och Svenska dagbladet och Svt och Sverige radio bara rapar upp vad CNN och BBC redan avslöjat och Dagens Industri snor nyheter från CMBC och Bloomberg, så låtsas jag att jag avslöjat något nytt när jag i själva verket bara ”avslöjar” vad hon redan berättat på det att eventuella läsare ska känna sig lugna med att veta att ingenting nytt har hänt sedan det som hände verkligen hände.

Han igen, upphetsad: Sist på bollen, men dagens gladaste bild så här långt även om det är hennes andra eller tredje bad idag.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s