Onsdag: efter drygt tre timmar på Ikea…

Ett kök (till ”Margaretas” hus)
Drink till Husse
Hårda bitar och Kattmynta (present från Ancy) till Ludde och Vilda

Hon: och matte är väldigt nöjd med nya hyllorna! Så nu har även en del av småplantorna fått flytta in, och jag kommer få plats med fler. Men efter drygt tre timmar på Ikea och ett kök samt några sängar senare får det bli imorgon. Peppe såg mest fram emot Ikeas korv, men både korvserveringen och restaurangavdelningen var stängda, ingen lunch med andra ord. Men med lite chips och jordnötter till kvällsdrinken i växthuset så ser han ganska glad ut ändå. Trots hemsk ryggvärk…

Vita björnbär

Just, vi var först i Ljungbyholm på Blomster & Trädgård och köpte lite olika bärbuskar, bl a vita björnbär. Och så ett par blåbärsbuskar, en hösthallon och några andra konstiga bär som Peppe absolut ville ha. För de var billiga, brukar ju inte han bry sig om… men de var tydligen nyttiga så ok 😉

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s