måndag: arbetsplats med utsikt

Jocke Jobs jobbar på.

Han: I runda slängar har regeringen och riksdagen hittills satsat omkring 250 miljarder kronor på direkta stöd till företagen. Till det ska läggas omkring 550 miljarder i olika former av krediter och lån. Tilläggas ska också Riksbankens erbjudande till företagen att låna 500 miljarder helt gratis, under förutsättning att de klarar bankernas kreditprövning.
Men det finns företagare som fortsätter arbeta. Heldag med Jocke Ohlsson, JOBS, snickarn från Nybro. Kom, såg sig omkring med Smålands bästa utsikt och sedan arbetade vi hårt för att få köket i Margaretas schatåå på plats.
– Det vill gärna bli bra.
Fortsättning följer imorgon.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s