söndag: Godmorgon min fru

Han, tidigt: Idag skiner solen och de andra vackra rosorna är redan vakna och gör sin morgongymnastik. Ja, det blåser tyvärr även idag.
Men bara 8 sekundmeter i byarna.

Hon: nu har jag vaknat och vinden blåst upp… så jä_la trött på den. Men, solen skiner i alla fall, fast bara idag. Sen kommer ett regnväder in, och det kommer alltså bara in just över oss och lite över Öland och Gotland. Och så har det sett ut senaste veckorna. Medan alla kompisars instabilder visar kav lugna sjöar och hav och rosafärgade solnedgångar i t-shirts. Typ klassiska Pripps Blå- reklamen. Vi går med ylletröja och fleecejacka, om vi går ut…

Och så kollar man SMHIs 10-dagars rapport igen, och så visar den att vi också ska få fint i typ en hel vecka, Hurra!!! Men nästa gång man kollar har den helt ändrats visar att det bara blir en halv dag sol, och med full stormstyrka förstås. Gårdagen var en sådan dag, soligt hela eftermiddagen, och då passade jag förstås på att städa två hus inomhus. Idag ska det vara sol HELA dagen, och jag ska vara ute HELA tiden. Typ inte sitta inne och blogga, skärpning Kerstin, ut till plantorna nu!!!

Han: Haha, min Krösa-Maja är all fall rolig!

Hon: men vi fick en fin dag i alla fall :). Badat och pysslat med tomaterna. Och sen supermysig drink/kväll hos Ancy och Håkan. Kändes lite som att sitta på en uteservering i Nice. Blåste men var varmt.

Fick en jordgubbsplanta med gubbar på av Ancy, tack!!! Mina franska har knappt fått blommor…

Sen gick vi ut till oss, längst ut på udden, för att kolla nya verandan. Ny klimatzon… men på verandan var det lä och man har kvällssol tills den går ner. Tog ett glas där med. Men sen hem var och en till sig för middag. Är ju ändå söndag.

Och så en sista kvällsbild på min nyutslagna engelska doftros. Alltså, den doften… såååå sjukt god. Som en parodi på sig själv.”, om ni fattar hur jag menar.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s