Tisdag: jobb, jobb, jobb… 16.30 drink

Hon: började bolla idéer 7.30, sen vattna chilin som fortfarande är inne. Slängde ut nästsista ”väggen” igår kväll, det var så lugnt och varmt ute så tänkte det var dags. Hann bara precis få ut dem (19,5 gr 21.30), så kom åskan…

In i växthuset, öppna takfönster och vattna. Ute dyngsurt. Sen förbereda för kvällens drink. Grannar och tillika goda vänner ska få träffa Alice. Blir pizzabitar med topping av det som fanns. Och så koka sylt på rabarberna som börjar ge upp och jordgubbar som blivit över. Peppe har börjat måla igen, hurra, men man ser inte mycket av honom. Sitter i utrymmet mellan ateljén och huset.

Rabarber och jordgubbssylt. Slängde i lite lime, mynta och koriander. Hoppas det funkar…
Salami plus vegetarisk
Potatis och sardeller
Porträtt på g …

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s