Lördag: åhhhh nej!!!

Urgängad…

Hon: vaknade utsövd framåt åtta, tog cykeln för att hämta tidningarna, träffade grannen Hasse och hunden Fanny på vägen. Pratade lite och jag berättade hur glad jag var för min cykel. Vinkade hej då och cyklade snabbt hemåt. Men nästan hemma slant helt plötsligt foten på ena pedalen och fortsatte göra så. Fattade att nåt var tokigt… Snyft! Pratade med han, som fortfarande är i Norrland, och försökte förklara felet och undrade var skiftnyckeln fanns. ”Be Hasse om hjälp istället…”.

Det gjorde jag och Hasse konstaterade att någon (Peppe…) har skruvat i pedalen snett så den har blivit förstörd. Men mot alla odds lyckades han fixa det, hurra!!! Så glad. Tack Hasse!

Vårt matbord…

Kaos på matbordet, tur i oturen med Corona. Vi träffar bara folk utomhus… typ i alla fall, och definitivt inte runt det här bordet. Men har iallafall börjat organisera mina chilifröer, börjat alltså…

Tack igen Kristina för den här smarta ”laboratorieasken”
Fortfarande mycket tomater att ta hand om…

Sa jag att alla tomaterna ruttnat och spruckit… fel, önsketänkande ;). Imorgon får det bli mer ketchup och chilin får alltså vänta ytterligare ett tag på sin tur. Men jag har i alla fall en plåt i ugnen på tork.

Avslutar lördagen med lite bilder på rosorna som fortfarande blommar som sjutton.

Publicerat av

2 reaktioner till “Lördag: åhhhh nej!!!

  1. Så underbara bilder på dittplanterande och rosor, hoppas du inte gjorde dig illa på cykel, bra med lite händigt folk😂, hav tröst snart kommer han hem🌻🤗🌊

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s