Fredag: börjar 5.49…

Vem kan somna om med den här utsikten…
Och två katter som jamar och vill visa morgonens fångst 🙀

Hon: somnade typ tjugo över nio igår kväll så ok vakna tidigt, men hade gärna sovit en timme till… Väldigt vacker morgon, men kall. Satte faktiskt på golvvärmen i sovrummen. Värmepumpen får räcka i vardagsrum o kök ett tag till, solen värmer på snabbt och skjutdörrarna står typ öppna hela dagarna.

Frukost ute i solen, men det krävdes ett fårskinn att sitta på!

Full rulle hela dagen. Grannsamverkan mest. En behövde skjuts till macken, soppatorsk… passade på att handla och hämta paket från Örtagården med sättvitlök. Sedan blev jag bjuden på fredagslunch och ett glas rött av tjejerna i huset bredvid. Gott och trevligt, tack Emma och Kicki.

Men Luther knackade ivrigt på axeln så fick tacka nej till ett glas till även om det tog emot. Hann med att sätta lite salladsfröer i en tom vinlåda. Mangold, Mache och Ruccola. Igår satte jag plocksallad och lite ”franskRuccola i det gamla vitlökslandet. Kissarna tror förstås jag fixat ny toa åt dem så det gäller att säkra upp med såduk eller hönsnät… hoppas nu jag hinner få upp lite innan det blir för kallt. Vinlådan bra för den kan jag ju ta in tänkte jag.

Kattsäkrad 1
Kattsäkrad 2
Ps. Hann faktiskt också med att göra en Kerstin-kaka före lunchen så frukostkakan är säkrad. Så stick och brinn Luther!

Ps 2. Märks att han är bortrest, utan täckning, det blir mest massa bilder med korta bildtexter här på bloggen då. Men på måndag är ordningen återställd. Jaaa, hurra, längtar efter honom nu!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s