Torsdag: aprilväder, nya böcker och en ny kamera

(Uppdaterad 20:52)

Och snart slår rosen ut! (glöm inte slå på ljudet…)

Hon: fin solig förmiddag, fast blåsigt. Tog en kort skogspromenad med risk för att få en tallgren i huvudet, men var tvungen kolla svampstället före helgen. Men nada!! Så antingen har någon annan haft samma tanke eller så blir det nog inte fler trattisar i år. Inte där i alla fall…

Hann precis hem innan det började duggregna, men så kom solen fram igen en kortis, och nu svart himmel och ösregn. Aprilväder! Men det gör mig inget, bakar bröd och måste börja på boken vi ska ha läst till nästa bokklubb den 4 december. Digital bokklubb blir det förstås…

Testamente av Nina Wähä, inför månadens bokklubb, låter spännande
Men absolut snyggast är Americas nya bok Svartskalle som kom med posten igår. Tack America!

America är skitsnygg, och formgivningen (av Eva JaisNielsen) top notch, tycker jag. Lite 80-tal sådär va… Tyvärr så får innehållet för min del vänta tills jag läst Testamente. Men den är ju snygg där den ligger och pryder soffbordet under tiden.

Och nu ringde timern. Brödet är klart!! Ser ganska ok ut, nytt recept, men kunde nog jäst upp lite bättre. Gjort på rågsurdeg.

Även kameror är datorer numera.

Han: Ännu en dag med nya kärva rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Vart tog dagen i övrigt vägen? Har kört bort två kasserade gräsklippare och en varmvattenberedare till återvinningen.
– Har dessutom kört hem 144 längdmeter trallvirke med Björns hyrda buss.
Men denna höstdag går nog till historien om det ljuva livet på udden som den torsdag när jag äntligen köpte en kamera för att plåta våra fåglar.
Björn har fixat en Canon med teleobjektiv.
Även kameror är ju dator numera, men autofokus verkar funka:

Det är skillnaden som gör bilden.

Hon: bra kamera Peppe! Vilken bild, Björn skulle lugnt platsa på Vogue Hommes omslag, trots munskyddet. Vi kommer nog se mer av dem där med iof.

Bra bild kom också per sms från grannhuset alldeles nyss. Elsa och Rut sitter i baren och är missnöjda på servicen hälsar matte Ancy

Hallå, klockan är inte 22.00 än matte!!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s