Tisdag: Här behövs en värmande rubrik

(Uppdaterad 20:52, 19:11)

Han: När det blåser 15 sekundmeter i vindbyarna känns två grader varmt som minus 4. Om det dessutom regnar lite känns det som man får små glasbitar i ansiktet. Det hjälper inte att jag har fått en mössa med pannlampa. Det blir inget gjort utomhus.
Hade tänkt rensa ur Margaretas och Bertils gamla vedbod där vårt nya badkar ska stå. Men Bertils hus är inte ett hus, utan hus i hus i hus, där allt sparats och gömts undan under ett gemensamt tak – eller två.

Det räckte att öppna boddörren för att stänga den igen och gå hem. Jag kan ju alltid blogga nåt om allt jag hade tänkt göra om det inte var ett sånt skitväder.
– Ska vi säga så?

Hon: ja fy vilket väder det varit senaste dagarna, man får inget gjort, inte ens en promenad. Och Han får hämta tidningarna med bilen på morgonen, då är det illa…

På väg från bilen till hus 1. Ljud på!!!

Men vi har i alla fall rekat inför badrumsrenoveringen inne i Chateau Margareta. Blir ett badkar, hörnbadkar dessutom, hurra!!! Mest eftersom det är så långsmalt så på det sättet blir det normallångt. Lyx hur som. Jag kommer gå dit och bada, ofta!!!Och så hittade jag kul klinkers på Bauhaus igår. Urban, byggaren, tittade på mig som om jag var tokig när jag visade det idag. Det brukar de göra när jag visar mina tapetval också, alternativt gapskratta 🙂

Japp, det här blir det!

Han: Så får det bli. All början är svår, särskilt början till slutet. Sägs det, men här är det tvärtom. Nu ska se på CNN och hoppas att valet I Georgia också innebär ett slags slutet på början och början till slutet för trumpismen.

Publicerat av

2 reaktioner till “Tisdag: Här behövs en värmande rubrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s