Lördag: Första doppet

Han: Dagar kommer och det gär inte alls ont när knoppar brister. Idag har våra sjönära tulpaner slagit ut. Det är inte de första tulpanerna, men de här är viktiga för dem har min kompis Richard Sexton satt. Richard är både konstnär och trädgårdsmästare och tulpanerna påminner om vänskap och om att det kommer en tid efter pandemin när vi kan träffas igen.

Bara det var värt en tidig eftermiddagsdrink. En Aperol Spritz med solig sjöutsikt.

Denna lördag går annars till historien som dagen när hon badade för första gången. Nej, inte i havet, det har redan blivit rutin. Nej, det är första dopparedan i vårt nya badkar!
– Klart att man undrar vad alla hipsters gör en sån här underbar lördag.

Hon: ja det var väldigt skönt!!! Så längesedan. Kommer hänga inne i Chateau Margareta ofta tror jag, speciellt i vinter. Och mina badbomber från Lush har kommit, favoriten är butterball, även om den inte ser så kul ut som de mer färggranna. Men den gör underverk för en torr hud och doftar underbart. Om man gillar vanilj vill säga…

Man ser några av de mer färglagda badbomberna bakom bubbelglaset.

Och så kom det ett blombud, så himla fin bukett, lyx! Ja, fyller år imorgon, men inget att fira, ojämnt som tusan. Men Han ska göra middagen, vildsvinsfile. Köpte vi på Attanäs gård för ett tag sedan, trots att han är skeptisk till vilt. Alltså tar vi det på min dag. Ska bli spännande.

Tack Mia och Bengt ❤️

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s