Söndag: tack Stockholm!

Hon: och nu var det min tur att säga hej Stockholm! Det har varit intensiva tre dygn, men också helt helt UNDERBARA!

Träffat många älsklingar, och känt så mycket kärlek att hjärtat är alldeles alldeles varmt!

Tre ❤️ i en bild! Adam, barnbarn på g, Filippa!

Kärleks boost 1. Träffa sonen och svärdottern för första gången på sex månader. Så lång tid får det aldrig aldrig mer gå mellan gångerna. (Bye bye Corona). Dessutom fick jag känna på den fina magen där mitt barnbarn ligger och växer på sig. Så himla spännande. Ja, jag kommer definitivt komma upp ofta efter 10 augusti!!!

Och fick jag tjuvkika i bebislådan. Såååå mycket fint. Och för säkerhets skull hade jag med lite av Adams gamla bebiskläder i stl 50-60 cl. Lite osäker på om de kommer få ligga i lådan dock, ha ha!

Vi vill också hamna i lådan…

Sen gick vi tre gick på Fotografiska och såg Melis utställning. Den heter Panorama och är curerad av systrarna Vaz. (Okej då, det är ett par fotografer till med, men vill man se dem också får man skynda dit idag, sista dagen)

❤️
Alltså, man blir ju allt lite stolt! Meli ❤️

Kärleks boost 2: lunch hos min älskade bästis Magdalena. Blev såååå glad av att hon orkade träffa mig trots nyss hemkommen efter en hel månad med supertuff behandling på Huddinge sjukhus. Och dessutom var hon sig precis lik, så söt, om än lite trött. Måste erkänna att jag var lite orolig och nervös. Men nu bara så glad och varm i hjärtat!

Och tack Staffan för att du fixade så god lunch till oss ❤️
Och tack för den exklusiva visningen av dammen med de nyinflyttade Salamandrarna 😘

Och så sist, men inte minst, kärleks boost 3: middag med kompisarna och före detta kollegorna Jossan, Jojo, Richard, Petra och Anna!

kul, så mycket hysteriskt roliga minnen, så många skratt och så mycket kärlek. Vi ses snart igen. Och Jossan, vi kommer garanterat komma och hälsa på i San Fransisco, så fort som möjligt. Lycka till, du är en stjärna, Apple ska vara väldans tacksamma att få dig på avlöningslistan!

Ja, en lyckad kväll måste ju dokumenteras på Insta, upp med mobilerna 🙂
❤️

Ps: första och andra kvällen var förstås också fyllda av en massa kärlek, men det har Han redan berättat om!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s