Lördag: pizza, isvandring och fuskstädning…

(Uppdaterad 20:57)

Hon: hann inte mycket idag heller, vet inte vart energin har tagit vägen… borde storstädat men eftersom det är flera grader minus ute skyllde jag på kissarna (rädda för dammsugaren) och skakade bara mattorna. Sopade och våttorkade golvet i köket samt dammade av de mest synliga ytorna.

Sen var det hög tid att sätta pizzadegen inför eftermiddagens drink med vännerna från Danmark.

Vegetarisk med paprika, rödlök och fetaost.
Och så favoriten med serranoskinka, buffelmozzarella och soltorkade tomater.
Jodå, de föll danskarna i smaken 🙂

Men innan drinken slulle vi visa upp vårt torp. Har fått alldeles för lite luft i veckan så tänkte att jag tar en promenad dit. Samma väg som häromdagen. Bara det att nu hade det om möjligt blivit än värre att gå där. Det var i princip bara blankis hela vägen.

Is, och is, och mera is!!

Blixterhalt!!! Myrsteg och omvägar gjorde att det tog alldeles för lång tid, skulle aldrig hinna dit i tid… Fick helt enkelt ge upp och be om att bli upphämtad efter endast 5000 steg. Imorgon blir det definitivt promenad genom skogen istället!

Han: Precis så var det. Kanske kan denna bild sammanfatta allt det andra som hände på udden denna lördag:

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s