Torsdag: En dag till arbetets ära

(Uppdaterad 16:00)

… och hon är imponerad.

Han: Om arbete ger hälsa, kraft och mod – vilket man hävdade förr i tiden – då är jag vid gott mod. Idag har jag nämligen sett många arbeta. Typ Thomas från Färgklicken som kommit en bra bit på renoveringen av torpet. Och snart skiner solen inte i onödan över udden:

Och byggherren är med här också.

Idag kom nämligen Erik och Timmy från Nordpolen Energi för att montera våra solceller. Även de behövde lite arbetsledning och efter det blev även chefen själv inspirerad av andras arbete och satte igång med vårarbetet i växthuset.

Vad jag har bidragit med? Någon måste ju dokumentera arbetet. Hur ska man annars veta att nån fått något gjort?

Arbete lönar sig…

Hon: nu kan vi äntligen få våra egenodlade tomater på frukostmackorna igen! Det är microdwarfarna som jag satte före jul som börjat mogna på allvar. De är faktiskt mycket godare än de sorterna jag satte förra året, men inte är de så goda som tomaterna som mognar ute under den riktiga solen senare i sommar. Men godare än ”köpetomater” är de, och känslan att äta sin egna…Mmmmm!!!

Nytt recept

Och så testade jag ett nytt recept ur årets julklappsbok, Bonniers stora bakbok. Hur det blev vet vi imorgon bitti.

Ps. Jag hade ingen fil, tog yoghurt…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s