Fredag: vaknar i Stockholm…

Hon: och i min hand håller jag boken 1983 som jag hjälpt Helene Schmitz med under vintern. Vi har gjort ett par böcker ihop förut, Blow Up och System och Passion.

Fin dedikation fick jag också 🙂

Men det var mer än 15 år sedan jag gjorde en bok senast (just System och Passion), några original har jag inte heller gjort sedan dess. Varnade Helene och sa att jag var ringrostig när hon ringde och frågade om jag kunde hjälpa henne.

Och igår var det vernissage!

Min insats i denna boken var dock blygsam, Helene har gjort i princip all formgivning själv. Men det har varit väldigt kul att jobba ihop igen. Tack för det Helene. Och för en superlyckad vernissage. Boken är för övrigt helt fab!!!

Helene omgiven av beundrare…
Ett bord fullt av sparade brev, biljetter, inbjudningar mm. Och allt finns med i boken. Köp den!
Och Helenes underbara vintagefotografi är boken förstås full av.
Tack Helen! Och Grattis!

Kvällen avslutades på Taverna Brillo. Tack älskade Meli för att du följde med mamma på vernissagen. Och för trevlig middag efteråt. Det var mysigt att hänga bara vi två, även om jag förstås längtar efter att få träffa sötnosen Alice.

Vi ses igen ikväll älskling!

Men vi ses ikväll Alice, då kommer mormor hem till dig. Mammorna får stå för middagen 🙂

Han: Mormor jobbar hårt. För egen del njuter jag av en stillsam kväll på udden med ett glas vin, stillsamma katter och musik.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s