Söndag: vilodag… eller inte!

Hon: fy tusan vad vi har slitit idag med alla grenar efter den beskurna eken. Det var hur mycket som helst. Han ville helst lösa det hela med en jättebrasa trots SMHIs varningar för gräsbrand i södra Sverige. De hade nog inte gott att få fyr på ändå i och för sig. Alldeles för färska. Men nu är allt bortforslat hursom. Så skönt!!

Underbart vara tillbaka på udden! Ps. Höj volymen.

Men först lååång frukost i solen på altanen. Varmt trots flera minusgrader i skuggan. Solen värmer verkligen nu. Hela dagen har varit sagolik!!! Bara solcellerna som saknas på taket…

Till och med eken njuter av solen.
Andra lasset.

Han: Hon har rätt, idag har vi firat vilodagen med hårt arbete. Först har vi städat upp efter helgens trädvårdande insatser. I övrigt ersatte jag dagens gymövningar med att fortsätta arbetet med hennes fjortonde solveranden.

Sedan återstod bara att njuta av ledigheten innan det var dags att ta itu med middan. Fiskbilen levererade fina kotletter av tonfisk + hemlagad potatisgratäng spetsad med sötpotatis och parmesan serverad till valfritt vin och ett avsnitt av Unge Morse.

Dagens middag.

– Gott? Hemmajuryn var nöjd. Dessutom löste jag Morses fall efter 3,5 minuter.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s