Tisdag: lite avis är jag allt…

Hon: ja imorse flög han alltså upp till Stockholm, (egentligen för att vara med på ett seminarium, det är jag INTE avis på…) och fick hänga med den här lilla familjen. Hade jag också velat!

Iggy till och med provgick pappa Adams gamla skor under lunchen på Sturehof. De jag skickat med honom upp idag. Bild och video fick jag per sms medan jag stod ensam i växthuset och undrade över hur de hade det…

Fast kissarna låg förstås utanför och solade i pallkragarna, så helt ensam är jag ju inte. Och det kan faktiskt vara lite skönt att vara det också emellanåt. Men imorgon har jag nog tröttnat på lugnet och är glad att han kommer tillbaka till udden på kvällen.

Lite för tidigt… som vanligt!

Satt lite gurkfröer idag också, alldeles för tidigt egentligen, men kunde inte låta bli. (Likadant varje år…). Satte dock bara ett frö av vardera, så inte säkert så många kommer upp. Och tur i oturen vore väl det, för innan de kan flytta ut på friland har de väl tagit över här inne. Växer jättefort!

Men jag tänker nog flytta ut dem i växthuset så fort de grott, där växer de inte lika snabbt eftersom det är betydligt svalare där. Det är dock inte så jättemycket plats kvar därinne heller. Flyttade ut ännu fler plantor idag. Alla som jag planterade om. De verkar faktiskt trivas bättre där än inne. Trots relativt kyliga nätter.

Och sommarblommorna jag satte för några veckor sedan trivs också och växer på för fullt. De borde jag nog plantera om lite mer glest i flera krukor innan de blir allt för stora och rötterna börjar slingrar in i varandra. Får bli morgondagens uppgift! Nu soffan.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s