Torsdag: nu är badsäsongen igång!

Årsrekord, +22 grader

Hon: så himla skönt i vattnet idag, över tjugo grader, och jag var i länge och utforskade botten ordentligt för första gången i år. Och den är faktiskt helt okej. Måste kanske räfsa lite precis utanför vår lilla vik, men inte farligt alls, och det är mycket fin sand runtomkring.

Skål! (Limoncello i glasen)

Och ett långt och uppfriskande bad behövde jag efter gårdagens roliga häng (drygt sex timmar) med mina gamla kompisar från ettan, Lise och Annika. Vi gick i samma klass ända upp till nian. Det var verkligen himla kul att ses. Och det kommer vi att göra ofta hädanefter, det är ett löfte!

Dragon utplanterad

De hade dessutom med sig en massa fina blomsterplantor, gigantiska rabarber, rabarber-chutney, massor av ramslök (kommer bli pesto) och så fina, höga dragonplantor med rötterna kvar. Har planterat ut dem idag, men undrar om det kommer funka. Hoppas, hoppas!!! I så fall blir det bea 🙂

Blomsteräng på plåtbricka

Avslutar med en bild på min blomsteräng som fortfarande står kvar i den stora plåtbrickan (fatet) som jag försådde fröerna i, så vackert. Önskar bara de växte vilt…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s