Måndag: Som en bal på slottet

Inte sista dansen.

Grattis Ander Milton, 75! Filmen ovan: Ännu ett skäl varför äldre män behöver yngre fruar.

Han: En helg i Stockholm kan vara som en bal på slottet – inte en minut tråkigt! Vistelsen denna gång varade bara i 14 timmar men innebar ändå att gubben från udden hann runda både en flaska whisky med goda vänner, ett antal glas bubbel, några baljor Chateauneuf de Pape, god mat och goda vänner, 3 GT (nån tog den första), obligatorisk vickning (varm korv förstås, vi var ju hos fint folk), högtidstal för Dr Milton och i likhet med Askungen är gubben glad att efter fyra timmars dans med representanter för hennes generation äntligen få ta av sig skorna.


Lägg till sex timmar på Silverpilen (buss på ren svenska) med obligatorisk lunch (Wallenbergare) i Ringarum och även en tondöv hör att jag tycker att det är skönt att vara hemma igen hos katterna, inta frukost på veranden mot sjön och läsa i morgontidningarna vad ni andra pysslat med i helgen.

Tillbaka till framtiden.

Hon: ja tack kompisar för att ni finns, vi ses snart igen, men först ska vi vila upp oss på udden. Nä just det, vi ska ju till Paris snart, och Polen, och… men sen vilar vi upp oss inför nytt besök i huvudstaden.

Söndagsfrukost 1: bästa med alltihopa, farmor smet iväg tidigt innan resten av festgänget vaknat på Lill Jansplan och åt nybakade scones med sin lilla älskling.

Söndagsfrukost 2: trendig Stockholmsfrukost inköpt på Bullar & Bröd. Tack Kinna. Jodå, jag hann med en frukost till med festgänget innan bussen gick. Och fick varm croissant med skinka och ost, bland annat, mums!!!

Ps: han har fel, kvinnor ska egentligen gifta sig med yngre män, även om inte jag har följt det rådet och dessutom är nöjd med min äldre man 😉

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s