Måndag: sista måndagsmötet…

…with a view

Hon: efter sisådär 36 år med måndagsmöten (undrar hur många det blir…) deltar jag via ”teams” från Skeppevik, utan möjlighet att ge kollegorna en hejdå-kram. De flesta av dem deltog också hemifrån. Men jag hoppas på ny chans post Corona, fast jag kanske inte behöver vara med på ett måndagsmöte för det ;). Även om jag tycker de blivit mycket uthärdligare efter man slutade gå igenom alla jobb och alla deras produktionssteg inför veckan som skulle komma, ha ha. Nähä, nu ska jag sätta gurkfrön, skjutit på det alltför länge. Och idag ska äntligen mitt växthus levereras. Lite orolig för hur vi ska lyckas få ihop det bara…

Grön designer.

Han: Hon lyser! Kissarna kurrar och tomat-och chiliplantorna inser att de inte har något annat val än att skjuta i höjden.

Om ni andra inte förstått så bor hon här nu. I fredags gick flyttlasset från Stockholm och Södermalm. Hasse och de andra vardagshjältarna på flyttfirman Jordgubbsprinsen (ja, man blir glad bara av att skriva namnet!) kom genom mörker och snöglopp i två lastbilar med släp.

Nej, vi har ännu ingen plats att härbärgera de 70 kubikmeter böcker, tavlor och möbler som de packat och nu kört ner. Har hyrt en lagerlokal i gamla Torsmaskiner – där hennes mamma Anna-Britta, min svärmor i tredje äktenskapet, var kassörska.

Allt hänger ihop i livets stora cirkel, som Lejonkungen säger. Och nu i kväll levererades vårt nya växthus. Det drar ihop sig till arbete på udden.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s