Måndag: hårt arbete, hinner nog inte blogga idag…

Hon: försov mig till halv nio, hjälp, hur ska jag hinna allt idag! Peppe var redan iklädd blåställ och på väg in till grannhuset (fd Margaretas) när jag vaknade. Han ska få hjälp med renoveringen hela veckan av en granne som är snickare, men kallas för ”höjdhopparen”. (Tror han har varit det förr, han är i alla fall lång). De ska göra om innertaket i köket och riva resten av väggen.

Vi jobbar i olika hus idag alltså, och jag kan ägna mig åt omplantering. Fast lovat sätta dit resten av listerna på växthuset innan dagen är slut. Så återgång till arbete. Var bara tvungen att först ta en bild på scillan som blommar för fullt.

Hon: 19.50 och fortfarande ganska ljust, men månen som nästan är full, står högt på himlen. Vi ligger utslagna i varsin soffa och tittar ut över en väldigt vacker kväll och skymning. Okej då, vi kollar mest på tv:n 😉

Publicerat av

2 reaktioner till “Måndag: hårt arbete, hinner nog inte blogga idag…

  1. Låter som en alldeles perfekt måndag😊 Ser fram emot att se mer av växthuset! Kramar till er båda

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s