Tisdag: never ending story

Hon:

Han: Förstår att hon inte orkar blogga. Hon har hängt i växthusets tunna gummilister hela dan.
– Udden har blivit ett arbetsläger.
För egen del har jag hängt med Höjdhopparn, snickarn som några dagar hjälper mig med Margaretas kök. Det går framåt och inte heller idag behöver jag gå på gym för att känna den underbara känslan av att det gör ont i rygg och armar.
– Och snyggt blir det!

Hon: men på torsdag har ni lovat hjälpa mig med glaset, hurra!!! Växthuset MÅSTE bara bli klart till påsk. Knappt hunnit ägna någon tid åt plantorna som ska bo där, men glad över att Basilikan jag satte förra helgen börjar titta upp. Kinna påminde om att det var tid att sätta den för snart en månad sedan, men sköt och sköt på det. Men nu är den på g i alla fall, även om den kanske inte ser så imponerande ut…

Publicerat av

En reaktion till “Tisdag: never ending story

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s