Onsdag: nu är vi nästan hemma

Hon: en helt underbar morgon, frukost ute förstås, och förutom DN får vi även Barometern i brevlådan fr o m idag! Sälen låg och solade på sin vanliga sten framför Fimpan, och som grädde på moset upptäckte jag en tomat på en av tomatplantorna. En Sakura från eget frö, men eftersom Sakura är en hybrid (F1) kommer det förmodligen bli något annat. Den ser lite annorlunda ut i växtsättet än den brukar göra men den har redan många blommor så det ser lovande ut.

Och det bästa av allt, växthuset kommer att bli klart till påsk!! Peppe och Höjdhopparen kunde börja med glasningen redan efter lunch idag, och hann nästan klart. Bara glasen i dörren fattas, och så lite lister och annan slutfinish. Det hoppas jag vi kommer kunna fixa själva imorgon på några timmar.

Hon: Peppe, lägger du upp sista bilden för dagen?

Hon (25 min senare): det blir nog ingen slutbild, han sover redan djupt.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s