Torsdag: och så det här med tapeter…

Blir nog ”stora” sovrummet…

Hon: kommer det här bli bra? Så kul och så läskigt när tapeterna börjar komma på plats. Utan möbler och tavlor blir de ju väldigt påträngande, i alla fall om man gillar, eller tror man gillar storblommigt. Och det gör jag, men det som skulle vara lugna stora sovrummet är förmodligen för trångt, så det blir nog en swop där. Nä nu vill jag upp till förrådet och hämta alla grejer som ska in så jag ser hur det blir!

Ja, blommigt är fint även om man ska sova…
Och så lite fondvägg intill det gröna köket
Hallå Ikea, kan ni komma med köket nu så man ser hur det bli!!!
Och så det som skulle blivit stora sovrummet. Peppe och Johan på väg till hus 1 för lunch.
Väggen mot köket

Och nu är man ju jäkligt trött på att det fortfarande är frostnätter!!! Hade ju satt ut en del tomater på friland och flyttat ut några chili, gurkor och squash i växthuset. Paketerade in tomaterna ute med fiberduk och presenning när jag såg vartåt det lutade på väderprognosen, och i växthuset har fläkten gått varm. Eller varm å varm, den höjer temperaturen med 3 grader ungefär, och det är alldeles för lite när det så kalla nätter. Men peppar peppar, det ser ut som om det mesta klarar sig. Och snart har vi nog squash till middag, rekordtidigt i så fall. Och tomaterna växer på också. Växthus är grejen. Fast längtar efter att få flytta ut det mesta på friland. Mer av en sport på nåt sätt.

Två stycken decimeterlånga och en liten i mitten.
Typ färdigvuxna, bara lite rödare också så…

Publicerat av

4 reaktioner till “Torsdag: och så det här med tapeter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s