Onsdag: Château Margareta smygöppnar

Hon: det var ju det här med avstånd, så vi bestämde oss för att smygöppna. Okej, det finns inget kök och ingen dusch. Göran, elektrikern, var här och klippte av all el för ett par veckor sedan. Jag kommer tillbaka sa han, men han sa inte när… men Peppe har fixat skarvsladdar och luftvärmepumpen går för fullt. Ficklampa finns på toa. Vin i vinstället och jordgloben är välfylld. Vad kan man mer begära? Bästisgäster förstås, och eftersom man bara får köra bil i två timmar borde de vara här snart. Nähä, nu måste jag skynda. Drink, shaken not stered, serveras vid fem. Senast!

Chatelet Margareta
Master bedroom
Art
Lounge area
Wine
Dining
Library
Seaside bedroom
Skarvsladd…

Han: Vi har tidigt konstaterat att tiden går fortare när man blir äldre. Enligt forskarna beror det på ju äldre vi blir desto mindre förvånade blir vi över saker och ting och det betyder att hjärnan kräver mindre tid att bearbeta och strukturera intryck, vilket tar tid och i sin tur gör att vi tycker oss uppleva mindre än när vi var unga och det tänker jag när jag för sjätte gången där här veckan åker till Lindbergs byggmarknad och nu väntar på Boris.
Boris och jag har en affär ihop (läs: lås till Margaretas schattåå (omöjligt att stava för en ordblind f d redaktör) och nu är Boris ute på ett ärende och sitter och väntar och ser plötsligt en bild som sammanfattar hela situationen:

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s