Torsdag: Stjärnögon och ”Monet”

Min trädgård
Och favvopassagen mellan gurkor och tomater kantad med stjärnögon, plus två fina maskrosor
Min ”Monet” under syrenen

Hon: älskar när hela ”trädgården” svämmar över av stjärnögon, det händer inte varje år, men i år kom de. Och så min Monet under syrenen. Vet inte vad penslarna och staffliet tagit vägen bara, han skriver förmodligen på Hajen version sjuttioelva, fast han borde måla på ett porträtt. Fast nu står han vid grillen, inte hans bästa gren, men det gör inget.

Annars har jag ägnat dagen åt utplantering av mina tomater, vilket jag älskar att hålla på med. Och resten av gänget har gjort det de gillar, chillat och druckit Aperol. Just det där med Aperolen har jag också sysslat med, mellan plantorna.

Två gurkor fick komma ut också, lite av en chansning…
Just nu
(pissetofflorna är mina, chillar också)

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s