Måndag och tisdag: första gången…

Hon: jag tror det är första gången vi hoppar över en dag här på bloggen, men det har varit och fortfarande är lite oroligt på Udden . Han var tyvärr sjuk även igår morse, även om han försökte mörka det hela eftersom två kompisar var på väg från Stockholm. De skulle övernatta och äta middag här och sedan skulle vi alla fyra åka till Kosta. Köpa glas, äta middag och övernatta på hotellet. Det ville han inte missa… det blev dock inget Kosta. Men våra vänner kom i alla fall, så glad över att få träffas. Peppe orkade inte riktigt med så han låg och sov på soffan medan han hörde oss prata. Och ja, de har haft Corona och har antikroppar.

Nu är Peppe på väg in till Kalmar lasarett, hans värden såg helt okej ut men de ville ändå ta in honom för säkerhetsskull eftersom han varit så medtagen snart två dygn. Det känns skönt att de kollar upp honom ordentligt. Tack vården!!

Rut och
Elsa. Två nykomlingar på Udden

Men positiva nyheter är att vi har fått tillökning härnere. Idag kom Elsa och Rut till sitt nya hem hos Ancy, Håkan och Eddie. Och jag fick säga hej och klappa. Kommer nog ringa på den dörren oftare än matte och husse önskar, ha ha.

Publicerat av

2 reaktioner till “Måndag och tisdag: första gången…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s