Onsdag: han är hemma!!!

Med mobilen på magen 😉

Hon: och nu pratar han med sin syster, helt klart på bättringsvägen även om han fortfarande är kass i magen. Men han har fått många påsar dropp och är fulltankad. Tack och lov var det inte Corona utan någon annan infektion. Vad vet de inte men förmodligen någon slags ”sommarsjuka”. Nu hoppas man bara han börjar fråga om det inte snart är dags för kvällsdrinken, för när han inte gör det blir man ju orolig…

Tror jag ska ta en tur till de här små godingarna medan han pratar i telefon
Samma svaga gener.

Han: Tyvärr är det bara att konstatera att jag är det svaga könet på udden. Generna har jag tyvärr ärvt av min farfars farfar PE ARvid Engberg (se ovan) som tillbringade många veckor på kurort i alperna där han bl a lär ha träffat den tyske författaren Thomas Mann på 1910-talet som även sägs ha baserat sin ”Bergtagen” på den hypokondriske PE Arvid.

Bergtagen har jag varit men ingen lär skriva en roman om mina senaste skitdagar. Men tack för allt stöd. Tack min fru för att du tror att du klarar några dagars vård i hemmet också.

Hon: hrmm, vet inte om jag har sagt just det… ;). Men jag tycker om att ha dig hemma.

Publicerat av

4 reaktioner till “Onsdag: han är hemma!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s