Torsdag: blåbärssoppa är grejen…

Hon: eftersom Hans mage fortfarande är/var paj och springandet började kl 04 imorse googlade jag mig fram till att blåbärssoppa kokad på honung, inte socker, skulle vara den bästa medicinen. Som tur var hade Kasper och Emil plockat 3dl till oss igår. Just med tanke på morfar, tack pojkar!!

Klockan 6.00 gav jag upp det här med att somna om och gick upp och kokade blåbärssoppan. Peppe sov då tungt. Men till frukost lite senare blev det soppa och halv källarfranska med ost. Och det visade sig vara grejen, magen lugnade ner sig och Peppe blir piggare och piggar.

Vitlöksfläta på g, morgonens sysselsättning efter soppkok

Ska bara dra upp resten ute i landet, och de är nog lite större än de här tror jag. Dessa var ganska smala i stammen men hade kroknat så jag vågade inte låta dem vara i jorden längre. Men det här med flätan måste jag nog öva lite mer på…

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s