Fredag: tidig morgon och ett slags uppvaknande

Hon: 5.45, men vaknade redan 4.15…

Han: Hur jag mår? Det värsta med att vara riktigt utslagen är man inte längre orkar bry sig om att flugor tampar omkring på min kropp utan att fråga om lov.
STOPP – min kropp! verkar inte finns på brachyceranska ellerom det är muscidaenska de snackar.
Nu, på dag 6 har jag redan slagit 3 jävla bonnflugor – och då blåser det ändå från SO när det inte brukar finnas några flugor alls här på udden.

På dag 6 slår jag tillbaka.

För övrigt anser jag att regeringens första insats mot coronan borde ha varit att fördubbla sjukvårdspersonalens löner och att heltidsanställa all timanställd personal så att de kunde ha stannat hemma när de blev sjuka!
Detta istället för att skvätta ut miljarder på krogar och kulturarbetare och andra sektorer som är långt ifrån lika avgörande i samhällsmaskineriet.

Sign. ”Glad att jag betalar skatt” efter att ha tagits om hand av ambulansförare och sjuksköterskor med groteska gasmasker avsedda för helt andra krissituationer än en sjukvård helt medvetet försatt i kris av politikerna.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s