Tisdag: … idag kom Göran med ljuset

Göran lyser upp vår tillvaro.

Han: Plötsligt stod han där mörkret, mannen som ger oss ljus. Göran har vi väntat på länge, men nu står han i Margaretas kök redan 06:30. Sedan går allt med turbo medan PepTalk levererar dagens nyheter i korthet (Tele2:s kvartalsrapport mm) tills även solen börjar sprida sitt ljus över udden och får Garpen fyr att lysa.

Ta det lugnt Matte!

Hon: och inifrån Hus 1 och vårt sovrum var det också ett magiskt uppvaknande. Ludde tyckte det var helt onödigt att gå upp eller vara delaktig i arbetet i det andra huset. Matte höll med!

7.20. Och OBS, inget filter, det var faktiskt ännu rödare men det ville inte kameran uppfatta!

Och helt plötsligt kom mina mangos från MariaFinca Los Pepones i Malaga, så kul! Och på torsdag kommer avokados från en annan odlare i Spanien. Allt direkt från odlaren genom Crowd Farming som är en organisation som stödjer småskaliga ekologiska odlare. Och vilka gigantiska mangos sen, aldrig sett så stora och fina förut.

Jättemangos 🙂

Han: Och när mörkret sänker sig igen över udden ser vi resultatet av El-Görans arbete. Vackert, även om hon undrar varför ljusslingan kring Växthus 1 plötsligt är flerfärgad och blinkar som det gjorde på det kringresande tivoli som besökte Torsås när hon var barn.

Upplysningen är här igen!
Nu med färgglad och blinkande ljusslinga.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s