Lördag: lika med långpromenad

Lördagmorgon. Ännu har ingen ätit frukost.
Frukost-chili, en Aji Blanco Cristal

Hon: plockade ut en chili ur frysen till frukost-mackan, tänk att den är lika fin som om jag nyss plockat den från plantan. Den här är för övrigt en tidig sort, och jag har en planta på gång, så snart blir det färsk på riktigt. Eller typ snart…

Grillplats med egen brevlåda

Lördagar går vi på långpromenad, har jag bestämt, han är måttligt road men följer i alla fall med. Det blev t.o.m en liten extra tur ut på ön med grillplatsen. Såååå fint därute, man ser både Garpen och Fimpan. Och svanar i mängd.

Kom igen då…
Snäckor, var kommer de ifrån… 😉
Fimpan längst bort
Och långt långt bort, till höger om honom skymtar Garpen

Han: Och där bakom henne anar man några av 23 svanar som just nu och här håller till i den här viken, som jag inte vet vad den heter, men hon står på en liten ö som heter Lamnekroken. I vår vik, Skäppeviken, såg räknade jag till ytterligare 27 svanar.

Publicerat av

En reaktion till “Lördag: lika med långpromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s