Torsdag: Nej, Vi tröttnar aldrig på denna vår utsikt

(Uppdaterad 17:49, 17:35)

Udden, torsdag klockan 16:30.

Han: Jag vet, ni har sett den här vyn förut. Och det är meningen, för vi slutar aldrig att försjunka i den bilden.
– Även om Hon tycker att just min version idag är för mörk och rosen är risig och hela bilden ser konstig ut i mobilen som alla hennes kompisar slötittar i medan riktigt folk läser på datorn, eller hur?
Däremot tycker hon inte att hennes pappas förbaskade flaggstång förstör alla bilder.

Med det sagt: Idag har det varit o-blåsigt, soligt och gnistrande. Bakom min rygg händer det också grejer. Vårt lilla badrumsbygge går framåt, även om de flesta storverken sker i det tysta just nu.
Om än inte utan spår.

Hon: ok, så det viktiga är att man får bra bilder utan att behöva resa sig upp och gå fram framför flaggstången, om man nu tycker att den stör. Eller ska man kanske då också ta ner alla träd och buskar? Spränga bort Fimpan så vi ser Öland. Osv…

Min bild tagen inifrån vid samma tidpunkt (16.43, och skymning) och utan vidvinkel, med flaggstången mitt i bild!

Men ta bort flaggstången då för sjutton, alltså ta bort den helt, ingen flytt! Pappa skulle inte ha gillat att det hänger trasiga vimplar i den ändå. Han tog ner vimpeln när det stormade och var dåligt väder.

Annars har jag mest pulsat runt i snön idag, trodde min vanliga promenad genom skogen skulle vara okej att gå, träden gör väl att det inte blir så mycket snö. Tänkte jag…

Verkar inte som om någon annan har tänkt detsamma 😉
Ingen som varit vid grillplatsen heller
Eller suttit och njutit av utsikten

Skulle egentligen bara posta ett brev, eftersom jag också höll på att baka hemma och hade bröd på jäsning, men så ville jag ändå gå en liten sväng och kolla läget. Se om svanarna hade öppet vatten i Järnisida t.e.x. Rundan tog nog typ en och en halv timme istället för kanske trettio normalt sett. Som tur var hade de skottat en (liten) del av vägen. Man måste ändå säga att det är väldigt vackert även inne i skogen. Och brödet klarade sig fint!

Skottat!
Brioche blev det idag

Men dagens motion slutar inte där, jag hade lovat skotta upp parkeringen utanför Chateau Margareta. Han har ju ont i sina revben, krossad (typ…) svanskota och blålila ”skinka” smäller inte riktigt lika högt som ursäkt…

klart!

Pust, nu är jag skönt utpumpad. Passerar mina vitlöksland på väg tillbaka till hus 1. Jag undrar hur de mår därunder…

Skulle förstås väntat med att sätta ner dem till precis före snön och kylan kom. Då hade de mått perfa! Nu hade de kommit upp lite för mycket. I juli vet vi.

Han: Har bara en kommentar. Med tanke på den bildkvaliteten blir det ingen ny mobil på födelsedagen. 😘

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s