Torsdag: inga biverkningar, inte ens en liten ”man flu”…

Superfin morgon, och vaccinerad man blickar ut över sin hopplösa rabatt som det aldrig blir något av

Hon: underbar morgon och inga biverkningar i sikte. Väldigt förvånad faktiskt, lite feber trodde jag nog Han skulle få, han är ju ändå man ;). Lite slokörad ser han dock ut när han inspekterar sin lilla rabatt intill vildrosen, har typ aldrig kommit upp någon av alla perenner han satt där. Bara ogräs!

Men den självplanterade Skillan har kommit upp, och vår alldeles egen ”Ferdinand” tycker precis som matte att de är väldigt fina. Skulle förstås gärna se att de var fler och spred ut sig mer som de gör längre inåt viken. Hos oss blommar de dessutom lite senare, antar det beror på att de utsätts för hårdare väder här. Men när de väl kommer igång går det fort. Och påskliljorna som bara bladen syntes på för någon vecka sedan är faktiskt på väg att slå ut. Upptäckte jag och kissarna först idag. Kul! Men var är vårvärmen, nu haglar det…

Påskliljor, planterade av min mamma på mitt marsvin Pelles grav för sisådär 50 år sedan!

Han: Hon har rätt. När jag slog upp min blekblå 05:15 var det inte utan att hoppades att jag åtminstone skulle känna mig lite febrig och vara öm av sticket, man vill ju gärna göra sig intressant när man fått sprutan.
Men icke. Pigg som den sjungande koltrasten kastade jag mig ur sängen 05:15 och på den vägen är det.

Vet inte om jag gjort så mycket nytta, men Goof och hans pappa hann åtminstone lägga 40 kvadratmeter plåt på taket innan aprilvädret med hagel och vindbyar på 15 m/sek tvingade dem att ge upp.
– Men det är en dag i morgon också.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s