Tisdag: Femton år är en bra början på en relation

(uppdaterad 15 år senare, kl 20:55)

Nykära.

Han: Hade tänkt nöja mig med att lägga ut en bild på vårt storskrakeepar, som simmar omkring i vår vik, nykära. Möjligen hade jag även tänkt lägga ut en bild på Goof, som fixat det sista med hängrännorna på Margaretas Chateau.
– Det är underbart att se andra arbeta.

Värd att


Men livet på vår udde är underbarare än så. Vaknar efter en timmes eftermiddagslur i soffan av glada vänner som är här för att fira min 15:e bröllopsdag!
– Jo, det är sant, hade totalt glömt bort det.
Men det hade inte hon.
Skäms förstås, men gläds över att få skåla för oss. Tack min vän för att du finns för mig.

Å andra sidan har jag just börjat älska den kvinnan. Undrar fortfarande vad hon ser hos mig.

Femton år senare.

Hon: ja det kan man ju undra i och för sig, men nåt är det allt ;). Och nu förväntar jag mig många spännande överraskningar som botgöring för att du glömde. Och tack Ancy för bästa bilden (nedan), och de fina tulpanerna, som alltså inte var från mannen ifråga…

Ja, jag ser ju nästan nyförälskad ut trots allt… eller inget, eller hur man nu ska uttrycka fadäsen 😉

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s