Måndag: Äntligen!!!

(Uppdaterad 21:06)

Vaccination bokad!!!

Hon: japp, nu fick även jag boka vaccination. 50-59 öppnade idag. Tyvärr 10 dagar fram i tiden, men glad ändå. Känns verkligen skönt! Och den 10 juni ska vi upp till Stockholm, tjohooo. Bara ett par dagar så redan typ överbokade, så många man vill träffa, men nu kan vi ju åka upp lite då och då utan att känna rädsla eller bryta mot några direktiv. Frihet!

Hur gör jag nu då…?

Dagens utmaning, plantera om blommorna jag satte alldeles för tätt. Gick sådär. Glad om någon överlevde, började i ena hörnet så de flesta är fortfarande kvar i lådan och oskadda som tur är. Men frågan är om jag ska se om alla lyckas komma upp trots trängsel, eller fortsätta omplantering med kanske 10 procents överlevnad…

Inte så lättmanövrerad… ens för ett proffs!

Dagens happening, grannarnas hyrda grävskopa. Han var speciellt intresserad, ska vi göra detsamma istället för att ringa hit Börje och hans stora grävskopa. Nja, han insåg nog ganska snabbt att Börje it is ;).

Ps. Eller kanske rättare sagt 2 procents överlevnad, max…

Han: Haha, små historier säger ofta mer om vår tid än storslaget episka berättelser. För egen del vill jag bara bidra med ett sms från Blomman, som bor i Södra Kärr men är egentligen söderkis. Nu har han varit på besök i huvudstaden och skriver: ”Hoppas ni mår bra, här bra efter en kortare runda till Stockholm och lite umgänge med ungdomarna. Vi bodde på Långholmen och döm om vår förvåning vad dom tapetserat toaväggen med”:

Gökalund, Söderåkra. Tillbaka till utgångspunkten.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s