Onsdag: ommöblering – och dagens statistik!

(Uppdaterad 22:36, 20:44)

Fullt hus..,
…på alla håll. Svårmöblerat!

Hon: nu var det dags! Ommöblering i växthus 1. En tomatplanta på hyllan bakom soffan avgjorde det hela, den var uppe i taknocken och höll på att få ”slagsida”. Inte har jag kommit åt att tjuva den ordentligt heller, så den växer hej vilt åt alla håll.

Black Sweet Cherry, nu uppbunden på två håll
Ja inte kan man tjuva den nu heller eftersom det är blommor och tomater på gång på alla tjuvskotten.
Kvar på hyllan blev två Irishka-plantor. Stora och kraftiga de med. Och tomater på g.

Den här Aubergine-plantan är också fin tycker jag. Trots, eller kanske på grund av att den fick flytta ut lite för tidigt av platsbrist inne.

Men nu är det dags att ge upp för dagen och bänka oss framför tv:n och nya favvoserienNetflix:

Halston!

Till och med Han gillar den serien. Och jag vill bara äga en av hans kaftaner. Visste inte att han var designern bakom det modet, tänker mest på Halston neck när jag hör hans namn.

Bianca Jagger i en Halston Neck, i armkrok med designern himself.

Och jag säger precis som New York Times:

Han: Liksom Halston har jag gått långt i mina loafers, som jag köpte på Massimo Dutti i Palma när Milton och jag sålde vår lägenhet, BC (befora Corina). Åtminstone idag. Över 6000 steg, trots att jag bara gått tvärs över udden för att pilla lite med det sista på Margaretas altan. Typ hörn.

Åtminstone enligt den där lilla siffernissen i min iPhone som håller koll på mig. Han verkar gå igång på statistik.
Till exempel berättar han – jag utgår från att det är en han eftersom jag tycker om kvinnor – att just idag har jag gått dubbelt så långt som jag gjorde förra året i genomsnitt per dag.
– Så pass.


Dessutom vet siffernissan att jag har lyssnat på P1 även idag. Två timmar och 54 minuter. Och som om jag bett om hans åsikt noterar han att ljudnivån i mina hörlurar varit helt ok.
Det senare inger hopp att Storebror ännu inte ser och här allt. Jag använder nämligen hörlurar utan bär ogenerat min mobilradio påslagen i bröstfickan på västen som jag fått av Adam.

Hon avskyr det, men apropå Halston och mode har jag fått för mig att även måsarna vill veta varför gubbarna i Internationella handbollsförbundet bestämt att kvinnor måste spela beachhandboll i bikini där underdelen får vara max 10 centimeter bred, när det är ok att männen spelar i långa kortbyxor som ska sluta 10 centimeter ovanför knäskålen.
– Visst undrar man?Publicerat av

2 reaktioner till “Onsdag: ommöblering – och dagens statistik!

  1. Alltså, så underbart i ditt växthus, där skulle jag kunna sitta många timmar och bara njuta, ja tomtgränser har vi ju erfarenhet av😂😂

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s