Söndag: det fläktar skönt…

(Uppdaterad 11:56)

Hon: så här dagen efter är det skönt med lite morgonbris, termometern stod på drygt +21 redan klockan 8.00 imorse. Det är mycket här vid kusten. Natten och gårdagskvällen var varmast hittills i sommar, så vi kom i säng alldeles för sent…

Dags att gå hem… 😉
Men kvällen började ungefär här,
Och så blev vi fler… ” the more the merrier ” eller vad man säger 🙂

Men kalasandet började egentligen redan på eftermiddagen i Södra Kärr med födelsedagsfirande för min kompis sedan 45 år, Tina!

Hurra för Tina!

Det blev en himla trevlig och kul eftermiddag med hennes barn Patrik och Linn med respektive, och systern Anita. Många skratt blev det också, speciellt över hur det är att handla på Ica i Torsås… och alla pratade i mun på varandra. Tack för det familjen Lindström Blomqvist!

Men lördagens höjdpunkt var ändå det oväntade besöket i vår badvik! Helt plötsligt när jag står till midjan i vatten ser jag en mörk hajliknande skugga närma sig… skriker högt och både jag och skuggan vänder förskräckt om och flyr åt varsitt håll. Det var läskigt, men spännande. Jag tror det var en torsk faktiskt. Den vände en dryg meter ifrån mig och var i alla fall en halv meter lång, och det var ingen av de svultna sorterna, den var tjock!! Aldrig har jag sett så stor fisk härinne, det bådar väl ändå lite gott! Nu ska jag hoppa i och se om han är kvar.

Läskigt men spännande möte…

Han: Ruskig typ, den där torsken. Jag hörde skriet, hennes alltså. Det blev många coronasäkra besök i går. Det började faktiskt redan innan hon skrämde livet ur torsken. Första gången trodde vi att han var en uteliggare. Sedan såg jag att det var Ron Wood i Rolling Stones som försökte imitera Mick Jaggers rörelseschema:

Apropå gårdagens party: Jag var först i havet i morse. Inget hörde skriet.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s