Lördag: Stugbytardag…

Han: Lördag 07:15.

Hon: ja det går lite långsamt med bloggandet nu, speciellt när det är lördag… Stugbytardag! Kollade först Chateau Margareta när jag vaknade, den lilla barnfamiljen hade åkt i ottan och var redan på väg till Oskarshamn. Skulle med färjan till Visby. Nästa familj kommer sen eftermiddag.

Hängde tvätten så den torkar i tid. Tvättade fönsterdörrarna som de påpekat att de glömt göra rena från små barnhänder. Det var annars välstädat men det är ändå en del att fixa. Han åkte iväg för att fylla kylskåpet med frukostmat plus inhandla kvällens middag. Vi står för första frukost och middag.

Dagens tomatskörd. Tur jag får en ny frys på måndag, och att alla barn nu för tiden verkar älska tomater!

Sen vattna och ställa i ordning i det jag flyttat på grund av stormen. Och så skörda. Borde nog börja sälja på Rekoringen. Såg att de tar fem kronor för en chili, har alltså en förmögenhet här utanför. Och alla tomater…

Publicerat av

En reaktion till “Lördag: Stugbytardag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s