Söndag: en inställd loppis är också en loppis…

Kinakrogen var första kunden

Hon: ja, loppisen ställdes tydligen in igårkväll på grund av för få anmälda. Mitt namn och telefonnummer bad de aldrig om när jag ringde och anmälde mig, och fick alltså heller inget meddelande om att den var inställd. Snopet, men det blev en hellyckad dag ändå. Och jag hann knappt få upp varorna förrän ägaren och kocken från Kinakrogen nästintill var där och plockade bland varorna. De köpte flera stora Brandywine (tomaternas tomat) och en jättegurka. De plockade också till sig nästan alla auberginer, talade om att detta är riktig kinamat. Sedan ville de nog pruta på dem, men det fattade inte jag, ha ha!

Noggrann granskning av mina auberginer…
Men först prep…
… med hjälp av bästa sidekicken! Tack för idag Ancy!!!
Sen satt vi då där och undrade när alla andra säljare skulle dyka upp…
Men kunder kom i alla fall. Tack bästa grannar!!!

Och alla mina flaskor med chilikrydd-blandningen tog slut, och det nästan direkt! Men chilisäsongen har knappt börjat, så lugn alla intresserade, det kommer mer! Och tack vare dagen fick jag blodad tand och borden följde med ut till Udden, så nu kan den som tar en promenad förbi stanna till och köpa av dagens skörd. Ketchup och kryddor kommer komma framöver.

Nu på Udden!!
Såklart firades framgången med ett glas, eller två…
Med uppsikt över försäljningsbordet
Och så skördade vi första majskolven! Bara det var ju värt att fira.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s