Söndag: lunch med Iggy, sen hem till kissarna!

Hon: ja nu längtar matte hem till sina kissar. Skulle förstås gärna ta med mig Iggy hem också men det skulle nog inte föräldrarna uppskatta. Kommer garanterat åka upp alldeles snart igen, men måste be Hotel Kung Carl om ett rum längre bort från epicentrum (Stureplan) nästa gång… sista låten i natt från Utecompagniet, strax efter 3.35, var Eloise. På högsta volym med basen i botten.

Sms från extramatte Ancy imorse! Matte blev tårögd..

Men innan hemfärd fick vi audiens med Iggy och hans trötta men glada föräldrar (som haft besök var dag sedan de kom hem från BB för en vecka sedan). Hoppas de får det lite lugnare nu. Men vi är sååå tacksamma att ändå ha fått hänga med familjen en stund även idag!

Först lunch på Tennstopet. Jättegott och jättetrevligt!!

Först lunchTennstopet. Jättegott och jättetrevligt!! Sen fika hemma hos Iggy. Farmor fick byta blöja, en ynnest ;), och bonusfarfar ville också hålla lite så farmor lämnade motvilligt honom ifrån sig…

Iggy verkar trivas bra i Bonusfarfars famn också…
Iggy somnade till och med så djupt att nappen åkte ut.
Men då blev farmor sotis och tog honom tillbaka 🙂

Men nu är vi på väg hem kissarna! Redan incheckade på Bromma. En och en halv timme i förväg… inatt sover vi nog gott.

Ses snart igen Stockholm, men nu längtar vi till Udden!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s