Onsdag: Julstress, resfeber och regeringskris

Hon: velat fram och tillbaka om jag skulle boka av Stockholmsresan eller inte. Tycker inte riktigt jag har tid och dessutom var jag ju alldeles nyss uppe. När sedan en efter en av kompisarna i Stockholm faller bort från inflyttningsfesten vi ska på imorgon blev det ju ännu mer frestande att hoppa av till förmån för julpyssel. Men när bästisen jag bestämt att ”förfesta” med hörde av sig och sa ”det är väl klart vi ska gå, superkul ju”, då bestämde jag mig. Full fart med pepparkaksbaket då…

De mest misslyckade längst bort…

Ja, jag var alldeles för splittrad när jag bakade idag. Hade tusen andra bollar i luften samtidigt och mobilen ringde i ett. De blev alltså därefter…

Brända…
… och för tjocka och mjuka

Testat ett vörtbröd på surdeg också. Blev väldigt pyttigt. Skulle bli två limpor så halverade receptet, men det var ju lite onödigt :

Pytte-vört!

Han: Känns som detta är de kompetenta kvinnornas dag. Vill därför varken kommentera kakbak eller regeringskris.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s