Tisdag: börjar med frukost i solen…

Hemma igen, hurra!

Hon: tacka vet jag frukost på udden, slår alla hotells frukostbufféer med råge! Men jag tror han kommer uppskatta Hotel Kung Carls buffé imorgon bitti. Ja, vi åker om varandra, imorse tog han tåget upp. Stannar dock bara en natt. Är inte avis alls. Njuter av stillheten efter några intensiva, roliga dagar i Stockholm. Glad jag har båda världarna.

Omplantering i soligt växthus. Härligt!

Dagen har ägnats åt ommöblering bland plantorna inne. Nu har bänken jag brukar ha bakom soffan fått flytta in igen. Men tycker inte jag har så mycket plats ändå. Planterade om en del av de tomatplantorna jag satte allra först i större krukor, från små pluggar. Då blev det nästan fullt igen.

Bänken bakom soffan är tillbaka…
…nästan fullt framför stora fönstren ändå…

Och så har det kommit ett proppfullt kuvert med fröer från odlingskompisen i Stockholm. Tack Kinna! Men hur ska detta gå… hade en djungel inne förra våren, nu har jag nog snart satt det dubbla.

Blir frösådd imorgon!

Han: Skönt att veta att udden är säkrad. Även här befinner vi oss i stormens öga. Har träffat intressanta människor, mer om det en annan dag. Nöjer mig med lugnande bilder hos Limpan och andra vänner på hemmakrogen på Stureplan.
Ser fram emot Kung Karls frukost. Puss och kram!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s