Söndag: vaknar på rätt sida, men…

Hon: vaknar utsövd på bra humör 5:30. (Ja, jag kör sommartid nu så egentligen 6:30). Frukost i sängen eftersom det är kompakt dimma och minusgrader ute. Skönt, och det goda humöret fortsätter. Ända tills jag kommer till Åsa Beckmans krönika dagens DN. Hon är bara bäst, som alltid. Men hon gör mig förbannad, på riktigt! Igen! På män! Och på oss kvinnor som inte gör ännu mer revolt.

Åsa Beckman (bäst, som alltid) i dagens DN.
Läs, och begrunda.
!

Han: Skyll inte på mig, jag vaknade på rätt sida. Helt överens om vad kvinnor fått och får stå ut med på grund av små män bakom tangentbord – och stalinorglar också för den delen. Även i övrigt tycks det finnas anledning att ligga kvar i sängen. Där ute är perspektiven korta:

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s