Tisdag: bästa promenadmusiken…

Höj ljudet!!!

Hon: tog en promenad längs vattnet till torpet idag, medan han väntade hemma på att ”rätt” solceller skulle levereras. Men nu kunde tydligen inte den nya budkillen lossa av dem. För tunga… gått troll i det här nu! Typ gett upp.

Målade en stund i torpet. Testade bland annat den lindblomsgröna färgen (den som vi egentligen ska ha på trädetaljerna i badrummet och i hallen) på väggarna i punschverandan. Tycker den är lite smutsigare i tonen än vad jag tänkt. Skit!!! Får se om det ser bättre ut när den torkat imorgon. Men att måla punschverandan i grönt tror jag var en bra idé.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s