Skärtorsdag: också bröllopsdag…

17:45 och fortfarande +13 grader!!! På skuggsidan.

Hon: ja vi gifte oss på skärtorsdagen i Palma, i svenska kyrkan, den 13 april 2006. Så vi firar lite idag också efter att ha shoppat runt i Attanäs gårdsbutik och på Blomlöfs rökeri. Det blir sill, inlagd strömming och Najad-lax till middag.

Vilda har fått upp ett spår…

Vi var också förbi min faster Gun och farbror Sten i Ronneby med en påskblomma, lite påskchoklad och en burk med Branteviks sill. Sten fyllde 92 år i veckan, och Gun 88 år i februari. Lite försenat firande.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s