Måndag: kärt besök på udden, och i torpet…

Jojo och Matti!!

Och fick de nygifta (jo, det var deras bröllop vi var på i Åre, roligaste bröllopet ever!) tillbringa en natt i Chateau Margareta. Och vi fick hänga med hela den lilla familjen i nästan ett dygn, så kul. Men det var förstås alldeles för kort vistelse, kom snart tillbaka igen!

Jack in action…

Och sötnosen Jack var förstås också med. Tyvärr blev det inget bad för honom i vår fina badvik eftersom det helt plötsligt kom ett oväder precis när de landade på udden i går eftermiddag. Regn och hårda stormbyar.

Krypa i gräset var kul

Det gjorde inget för imorse sken solen igen och vi åt frukost ute. Men den sköna badtemperaturen, drygt +19 grader, som jag utlovat hade flytt med vinden. Imorse var det endast +15…

Jodå, torpet var de förstås tvungna att följa med och titta på också, det var ju ändå på vägen hem mot storstan…;)

Och där upptäckte jag att vi har vindruvor som växer på gaveln till ladan, hans ateljé alltså.

himla kul! Och många druvor är på gång dessutom. Undrar om de är röda eller gröna…? Uppenbarligen är den mer välskött, och klippt, än vår gamla på gaveln till hus 1. Den vi satte vid parkeringen utanför Chateau Margareta förra våren klippte han faktiskt ner i höstas, och den verkar redan få en hel del druvor. I höst får vi allt ta tag i vår gamla ranka också. Basta!!!

Han: Kul att de kom. Och brudparet verkade inte helt missnöjda med bröllopspresenten. Och det är klart – att få sitta och hänga på Sturehof är ju inte det sämsta.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s