Onsdag: nu vänder det…

Hon: inte van känna mig dålig mer än en dag, så väldigt tacksam att det nu på eftermiddagen känns som om det börjar vända. Speciellt efter ett uppfriskande dopp. +20 inne i vår vik, lite lägre där jag doppade mig. Avstod att dyka i idag.

Men det är ju inte så att jag legat däckad, det har jag inte tid med. Det går lite långsammare bara. Och på förmiddagen skördade jag betor, de är såååå stora. Hoppas de är goda också! Ändå…

Ni ser va?
Fyller hela korgen!
Vackra dessutom

Idag satte jag också ner lite nya frön i bäddarna där de skördade stått. Man kan sätta rödbetor ända fram i juli, och ju senare desto bättre lagringsegenskaper. Men det känns ju himla kul att redan kunna skörda. (De vi redan smakat var supergoda trots sin storlek.) Förra året blev de inte klara så tidigt, och blev inte så stora och fina, trots att jag även då försådde de flesta inne.

Ps. Han börjar känna sig lite lite risig, men än så länge inte värre än så. Och med en fjärde spruta i ryggen för bara två månader sedan är vi hoppfulla det fortsätter så.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s