Tisdag: bokläsardag!

Hon: Efter en skojig kväll blir det inget gjort förutom vila och bokläsning. Om då en av gästerna dessutom är författare och lämnar en hög trave med böcker efter sig, är ju även en trött dag en bra dag!!

Tack Anna! Och tack bästis-Richard för att du tog med Anna hit. Så glad ni träffats. Ses snart igen. Kanske vi tar en tur förbi Kivik och ser hur ni har det. Lite stressigt och fullbokat B&B här i juli, men kanske en fin hösthelg om ni är nere.

Richard och Anna.

Han: Varken gästernas eller böckernas fel, men mest blev tisdagen en vilodag i skuggan. Som när man var barn och de vuxnas litterära samtal blev ett mummel och snart övergick i drömmar som en duktig manusförfattare möjligen skulle kunna förvandla till både Rederiet, Pelle Svanslös Julkalender, Lilla Jönssonligan och stjärnkuppen  och tv-aktuella Tisdagsklubben.

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s