Fredag: Salsa Verde, tomat-chutney och yoga!

Hon: verkar som om han tagit ledigt, igen… från bloggen menar jag. Tycker väl att en Stockholmsvisit är en tillräcklig ursäkt. Vet inte om jag håller med, men oavsett så är det väldigt tyst och lugnt på udden och jag får mycket gjort.

Dagens insats, Salsa Verde och en chutney på tomater.

Bland annat har jag kokat en Salsa Verde på de tomatillos som mognat. Receptet fick jag av Lise, min gamla böstis från lågstadiet. Hon fick två tomatillo-plantor av mig i början av sommaren och hade testat det här receptet av Taylor & Surtanten:

Tomatillos!

Gjorde också en chutney på tomater, den blev sjukt god. Tror pricken över i var att jag istället för chiliflakes tog min nymalda Chiliblandning. Salsa Verden blev också riktigt god, fast eventuellt aningen för salt. Tänkte vi skulle testa båda till tacos när han kommer hem på söndag. Spännande, återkommer med vinnaren!

20 minuter Vinyasa Flow

Dagens ”kors i taket”: jag körde ett yogapass!!! Höstens första, bravo! Och hör och häpna så var jag inte så ringrostig som jag trodde efter typ två månaders uppehåll. Var i och för sig bara ett tjugominuters pass. Men ändå. Nu är jag på g igen :). Ett dopp i havet blev det också. Jätteskönt!

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s